Varmepumpe til erhverv

Er din virksomhed ved at skulle skifte varmekilde? En varmepumpe til erhverv kan være den helt rigtige løsning til jeres indeklima. Tilbagebetalingstiden er ofte kort, og du vil indenfor kort tid have betalt din varmekilde af. En varmepumpe kan stort set etableres hvor end I har lyst til det. Den kan dimensioneres så det passer det miljø, som varmekilden skal opvarme. 

Når man taler om varmepumper, er der typisk fokus på 2 typer af varmepumpe, en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. 

Luft til vand varmepumpe til erhverv

Luft til vand varmepumpen bruger energien fra udeluften til at udvikle varme i et lokale eller område. Denne type varmepumpe opvarmer brugsvandet på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde, og er en god økonomisk investering, hvis man ønsker at spare en masse ressourcer og energi på at få energi ud fra udeluften. Det er en god og økonomisk rigtig beslutning for virksomheder at etablere. Luft til vand varmepumpe der anvender energien fra udeluften til at kreere varme gennem vand. Luft til vand varmepumpen kan opvarme brugsvandet på en mere miljøvenlig bæredygtig måde. Det er en økonomisk god løsning, hvor der spares en masse energi og ressourcer på at udvikle varme ud fra udeluften. 

Luft til luft varmepumpe til erhverv

En luft til luft varmepumpe har ikke egenskaberne til at opvarme vand, men distribuerer udelukkende varm luft ind i det givne lokale. Denne varmepumpe er delt i en udendørs og indendørs del, som sikrer den optimale varmeudvikling. En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme vand, men leverer udelukkende varm luft ind i et lokale eller en bolig. Varmepumpens anlæg har en inde- og udedel, for at give den optimale varmeudvikling.

Valget af varmepumpe til erhverv

Det korrekte valg af varmepumpe afhænger af formålet for varme. Overordnet set er en varmepumpe en god implementering på områder hvor der ikke er naturgas eller fjernvarme som energikilde. En varmepumpe leverer billig varme året rundt, men er ikke en god investering hvis der skal leveres varme til store arealer i en bygning, her vil el-varme være en god investering. 

Arbejdsglæde og motivation hænger sammen med indeklimaet 

Klimaanlæg kan tilføre og sikre et optimalt indeklima, der giver medarbejderne i virksomheden de absolut bedste betingelser. Et dårligt indeklima skaber gener hos medarbejdere som træthed og hovedpine der kan ende i sygemeldinger. Lokaler der er udsat for sollys eller dårlig isolering i ydervæggene, kan devsærre give problemer for medarbejdere, i løbet af en arbejdsdag. Normale klima- og arbejdsforhold er en temperatur indendørs, som ikke overstiger 25°C. Temperaturen kan let overstige det normale og optimale niveau, hvis lokalerne ikke kan afgive den varme der tilføres. Det kan let ske i sommermånederne, hvis lokalerne ikke er lavet til at nedbringe temperaturen.   

En overordnet regulering på få °C kan være med hjælpe til det generelle arbejdsmiljø. Det kan bevirke et øget produktivitetsniveau. Klimaanlægget kan rense luften i rummet med et specialdesignet filter, som frasorterer negative partikler og skidt i miljøet. Implementér et klimaanlæg og opnå de bedste arbejdsbetingelser for dine medarbejdere.