Skal du i gang med en energirenovering?

Har du svært ved at holde varmen i din bolig? Så kan det være, at du skal i gang med en energirenovering. En boligs energimærkning er en god rettesnor i forhold til, om det er værd at gå i gang med at energioptimere.

Hvis din bolig har energimærke C eller dårligere, bør du helt bestemt kigge på mulighederne i forhold til en energirenovering. En energirenovering kan nemlig godt betale sig på den lange bane.

Fordele ved en energirenovering

Er du i tvivl om, hvilke fordele du får, hvis du vælger at energirenovere? Du opnår flere fordele ved en energirenovering som for eksempel:

  • Du kommer til at spare penge på din varmeregning, da du ikke fyrer for gråspurvene.
  • Du er med til at nedbringe CO2-udslippet.
  • Du forbedrer indeklimaet i din bolig, så du ikke udvikler astma, allergi og lignende.
  • Du får en bedre komfort i din bolig i og med, at træk mindskes. Derudover kan du få afhjulpet fugtproblemer, mens du samtidigt får en behagelig temperatur i dit hjem.

Skift døre og vinduer for at energioptimere

Når du gerne vil energioptimere din bolig, kan du gå i gang med at skifte alle døre og vinduer, hvis de er gamle. Du bør naturligvis udskifte dem til energieffektive modeller.

At skifte døre og vinduer er umiddelbart en stor udgift, men du vil spare penge i mange år frem i tiden på din varmeregning. Det vil sige, at du stille og roligt tjener omkostningen ind. Sidst men ikke mindst kan du glæde dig over, at det vil blive rarere at opholde sig i din bolig.