Hop med på den grønne omstilling

I løbet af de seneste år er flere virksomheder, organisationer og selskaber blevet mere opmærksomme på at være mere bæredygtige i deres måde at arbejde på. Det handler om alt fra transport, produktion og daglige opgaver på kontoret. Den grønne omstilling skal ses i et større perspektiv, hvorfor det handler om at få gjort alle dagligdagens gøremål mere bæredygtige, hvis det kan lade sig gøre.

Det kan også være, at du selv har overvejet, hvordan du kan blive mere bæredygtig i din måde at leve på. Det kan være, at du før har stillet dig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg gøre for at skåne miljøet noget mere? Flere og flere danskerne vælger faktisk at få udskiftet deres eksisterende varmeløsning med en mere bæredygtig løsning, hvor det er muligt at få energitilskud til din grønne investering.

Hvad indebærer et energitilskud?

Et energitilskud er et tiltag, som regeringen har vedtaget. Det indebærer, at alle de danskere som ønsker at udskifte deres eksisterende varmeløsning, som eksempelvis et oliefyr, med en mere moderne og bæredygtig løsning kan få finansiel støtte af staten. Det er en måde, hvorpå regeringen forsøger at motivere dig til at gøre noget godt for miljøet. I den sammenhæng vil du modtage et energitilskud, som kan hjælpe dig med at betale for selve installationen af varmeløsningen.

Hvordan får jeg energitilskuddet?

Hvis du kunne være interesseret i at få et energitilskud, skal du sende en ansøgning til et energiselskab. Et godt råd er at sende flere ansøgninger til flere forskellige energiselskaber, fordi energiselskaberne tilbyder ikke det samme energitilskud. Hvis du gør dette, kan du selv bestemme, hvilket energitilskud du finder mest fordelagtig.

Det er vigtigt, at du får en skriftlig godkendelse på din ansøgning, når du har ansøgt. Du skal først henvende dig til relevante håndværkere, når du har modtaget den skriftlige godkendelse på din ansøgning.