Derfor skal du vælge naturgas

Dette indhold er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Olie og kul kender de fleste. Leder du efter en mere grøn fremtidsløsning, kan du dog med fordel kigge på naturgas. Naturgas i Danmark er efterhånden blevet et populært valg, når det gælder klimavenlige løsninger. Her på siden kan du læse mere om naturgas, der er både nemt og billigt for dig, men også rigtig godt for miljøet.

Vælg naturgas i Danmark, og gør noget godt for miljøet og din varmeregning

Kender du naturgas? Naturgas er et grønnere og mere økonomisk alternativ til netop kul og olie. Det skyldes, at naturgas er et fossilt brændstof, der udleder langt mindre CO2. På den måde er det mere miljøvenligt end førnævnte fossiler, da det sparer klimaet for en masse unødig forurening. Naturgas er dog ikke kun en bedre løsning for miljøet. Din varmeregning og dermed også din pengepung kan drage stor fordel af at erstatte elvarmen eller oliefyret med en mere moderne og energibesparende løsning. Rent økonomisk har du mulighed for at spare helt op til 35 %.

Du skal ikke være bekymret for, om naturgas kan bruges i din husstand. Faktisk er naturgas i Danmark efterhånden meget udbredt med et ret omfattende naturgasnet, og der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan få leveret naturgas. Naturgas udgør i dag omkring en fjerdedel af den danske befolknings samlede energiforbrug.

Få mere ud af hverdagen med naturgas

Det skal ikke være dyrt at vælge bæredygtigt. Derfor kan du typisk finde naturgas til rigtig gode priser, da der lige nu ikke er ret stor konkurrence på gaspriserne i Danmark. Ikke desto mindre er der stor efterspørgsel på netop naturgas, og naturgasleverandørerne følger løbende udviklingen, så de kan tilbyde dig den bedste pris.

Hvis du vil have større overblik over din økonomi, kan du overveje at finde et selskab, der tilbyder at slå el og gas sammen på én regning. Med naturgas kan du bruge varme med god samvittighed. Det er ikke kun dit hjem, som du kan varme op med det miljøvenlige brændsel. Skal du eksempelvis holde en havefest, kan du tænde grillen med naturgas, ligesom dine havefakler kan anvendes på samme måde. Brændstoffet kan nogle steder endda bruges til motorkøretøjer. Naturgas er nemlig også langt mere miljøvenligt end benzin. Der er derfor mange gode grunde til at vælge naturgas, hvis du vil have lidt mere ud af hverdagen.

Hvis du beslutter dig for, at der skal installeres et gasfyr i dit hjem, er det naturligvis vigtigt, at det bliver gjort efter det gældende bygningsreglement. Derudover skal gasfyret være kraftig nok til at kunne varme hele huset op, og så skal det kunne gå langt ned i kW.

En naturgasleverandør kan hjælpe dig med at hoppe med på den grønne energibølge. Vælg en leverandør, der har en overskuelig prisliste, som opdateres løbende i forhold til de aktuelle naturgaspriser. Når der er gennemsigtighed, er du sikker på at få naturgasleverandør, der passer til dine ønsker og behov. Til gengæld kan du læne dig tilbage og nyde en mere miljørigtig opvarmning.