Vælg en grønnere løsning i fremtiden

Hvis du ønsker at blive mere bæredygtig i din måde at leve på, er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor du skal udskifte din nuværende varmeløsning med en mere moderne og bæredygtige udgave. Her vil du blive præsenteret for, hvor meget du kan spare med et jordvareanlæg.

Hvorfor skal jeg vælge et jordvarmeanlæg?

Du skal først og fremmest vælge at få installeret et jordvarmeanlæg, hvis du ønsker at gøre noget godt for miljøet. Et jordvarmeanlæg kan være medvirkende til, at du vil bruge mindre strøm på varme i fremtiden. Udover at du kommer til at gøre noget godt for miljøet, kan du også spare en del penge på sigt, fordi dit strømforbrug bliver minimeret.

Miljøet er et fælles ansvar

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed og miljøvenlighed er begyndt at fylde mere end nogensinde. Der bliver konstant præsenteret nye løsninger, som kan være medvirkende til, at du kan blive mere bæredygtig i din måde at leve på. Et jordvarmeanlæg er relevant, fordi den ikke har det samme strømforbrug som mere traditionelle varmeløsninger.

Du kan spare penge på selve installationen

Hvis du beslutter dig for, at du ønsker at få installeret et jordvarmeanlæg, har du muligheden for at ansøge om et energitilskud. Energitilskuddet er et tiltag, som er blevet vedtaget i Folketinget, hvis formål er at motivere danskerne til at vælge mere bæredygtige løsninger i fremtiden.

Hvordan ansøger jeg om et energitilskud?

Hvis du gerne vil ansøge om et energitilskud, skal du henvende dig til et energiselskab. Det er en god idé at henvende dig til flere forskellige energiselskaber, når du skal ansøge om et energiselskab. Når du vælger at henvende dig til flere forskellige energiselskaber, får du muligheden for at vælge og vrage mellem de forskellige energitilskud, som du bliver tilbudt.