Find en landbrugsvikar til årets travle perioder

Livet som landmand er ikke nogen dans på roser, og der er ikke altid mange fridage i løbet af et arbejdsår. Særligt høsten kan blive en travl periode, hvor det bliver svært at få tid til så meget andet, og det kan gå ud over både familielivet og ferieplaner. Så måske overvejer du at indhente lidt ekstra hjælp?

Står du over for en travl høstperiode, skal du i gang med en større ombygning i den private del af gården, eller har du endelig givet dig selv lov til at tage på ferie med familien? Så står du måske og mangler en landbrugsvikar, der kan give en ekstra hånd i forhold til de mere fysiske hverdagsopgaver, så du får overskud til dine andre projekter.

Er du særligt interesseret i udenlandsk arbejdskraft, kan du kontakte et professionelt og erfarent bureau som Baltic Workforce.

Hvilke opgaver kan en landbrugsvikar udfylde?

Du kan finde en landbrugsvikar, der kan udfylde en langt række forskelligartede opgaver, både i kortere og længerevarende perioder. Det kan eksempelvis være hjælp til malkning af køerne på gården, fysisk markarbejde, rengøring af stalden eller mere simple opgaver, som måske ikke appellerer bredt til danske landbrugsmedarbejdere.

Bureauet Baltic Workforce kan sætte dig i kontakt med dygtige landbrugsvikarer fra Østeuropa, der er klar til at udføre enhver form for opgave inden for landbrugssektoren. Kvaliteten ved at vælge østeuropæisk arbejdskraft er, at mange af vikarerne er hentet direkte fra en landbrugstradition og derfor er veluddannede inden for deres felt. Samtidig er det ikke uvæsentligt, at du kan spare op til 20-30% på lønomkostningerne ved at vælge udenlandsk arbejdskraft.

Alle regler bliver overholdt

Kontakter du et veletableret bureau i branchen, sikrer du dig også, at alle ansættelsesforhold for din nye medarbejder følger de danske regler til punkt og prikke. Samtidig kan bureauet bidrage til en omfattende screeningproces, så du bliver matchet med den helt rigtige medarbejder og undgår uheldige oplevelser. Det kan desuden være særligt vigtigt for dig at finde en medarbejder, der kan begå sig på engelsk, så vigtige instruktioner ikke går tabt i forhold til de forskellige hverdagsopgaver.

Medarbejderne på bureauet kan også hjælpe dig, hvis der pludselig skulle melde sig forskellige spørgsmål i processen.
Så når du først har fået booket en landbrugsvikar, kan du godt begynde at glæde dig til et særligt frirum – forhåbentlig i dejligt selskab med resten af familien.