5 ting du skal have til kontoret, som vil gør dine ansatte glade

Vi har lavet en lille liste med fem ting, som du kan anskaffe dig, hvis du gerne vil gøre hverdagen bliver lidt nemmere eller bedre for dine ansatte. Det er småting, men det vil give mange pluspoint. I kan derfor bruge den lille liste som indkøbsliste, næste gang I skal have købt ind.27

Kortholdere

Den første af tingene er, så alle kan få en id kort holder. Den er især god, hvis i hos jeres firma har det smarte system, hvor man skal bruge sit personalekort til at få adgang nogle steder. Det en en god måde at være sikker på, at alle så får det med rundt, fordi man bare lige kan gøre brug af holderen. Derudover er de også gode, hvis i er et lidt større firma, for så er det en måde at sikre, at alle husker deres “navneskilt”. Hvis nu i for eksempel består af mange forskellige afdelinger, der har fælles kantine.

Post its

Vi bruger dem alle, og vi bruger dem meget. De små forskelligt farvede post its er vigtige at have nok af. De er gode i det travle kontormiljø, hvor man i løbet af dagen vil få mange forskellige informationer. Det kan derfor hjælpe dine ansatte at have mange til rådighed, så man kan skrive informationer og tanker ned i løbet af dagen. Det vil gøre, at de ikke glemmer tingene, og det vil sikkert øge effektiviteten. 

Tre- eller firelags toiletpapir

Købt noget ordentligt toiletpapir. Der findes ikke noget værre end at arbejdet et sted, hvor der ikke er ordentligt toiletpapir. Det skal være et miljø, hvor man har lyst til at gå på toilet, så man ikke skal vente hele dagen, indtil man kommer hjem. Så går man bare og tænker på det hele dagen ellers. Købt derfor godt toiletpapir. Der vil måske ikke blive snakket så meget om det, men folk vil uden tvivl blive glade for det.

Snacks

Købt godt ind med snacks til kantinen eller personalerummet. Det gør, at de ansatte lige kan få lidt hurtig sukker, hvis de føler, at de er i underskud. Det er en god måde at score nemme point på.

God kaffe

Den hænger lidt sammene med snacksene, men sørg for at der er ordentlig kaffe. Køb enten en rigtig god kaffemaskine. Det kan både være en af de klassiske udgaver, men det kan også være en med kapsler. Det vil gøre de mange kaffedrikkere glade, hvis der er mulighed for at få god kaffe.