Oprydning og sortering giver mere plads

En flytning betyder altid oprydning, sortering og bortskaffelse. Ind i mellem kan der også blive behov for opbevaring. Selv om du muligvis ikke står foran en flytning, kan det vare en super god ide, at gå i gang med en grundig oprydning. Der sker faktisk tit det, efter en stor oprydning, at man pludselig har meget mere plads, end man havde før.

At flytte sammen kan være en udfordring

At flytte sammen betyder næsten altid opbevaring af ting . Det betyder som regel at to hele husholdninger, skal mases sammen og blive til en. Selv om der muligvis er flere kvadratmeter, er der helt sikkert ikke plads til alt hvad i ejer. Noget må helt naturligt, smides ud. andet kan komme på genbrug. Det sidste er de ting som bare ikke passer ind, men som har stor værdi, for den ene af jer. Her kommer opbevaring ind i billedet. Det er ikke sikkert at det behøver at være et kæmpe rum, men det er næsten helt sikkert, at i for behov for et rum.

Ryd op i dine gemmer og skab mere plads

Selv om du ikke står foran en flytning, kan en gennemgribende oprydning godt være en god ide. Du vil opdage at du har helt vanvittigt mange ting, som du har gemt og derefter glemt.

Du kan starte på loft og i kælder, hvis du har sådanne faciliteter. Ellers er det toppen af skabene og hjørnet af det rum du bruger mindst. Genbrugsbutikkerne er gladelig aftagere, af alt det du ikke selv kan bruge, men som stadig er i god stand.

Smid ud, giv videre og gem

De fleste af os har det med at gemme på dimser og ting, som egentlig ikke har en funktion. Vi gemmer dem, fordi vi tror at de, en eller anden dag kan bruges til et eller andet. Det sker bare ikke særligt tit. Smid det ud, eller giv det videre. Er det noget som andre, med sikkerhed, kan bruge, skal det naturligvis ikke smides ud, men gives videre. Er det bare skrammel, så yt med det.

Ting som du ikke bruger, men som egentlig er pæne, kan gøre glæde i andre hjem. Overvej om du ejer ting, som ikke bliver brugt og som andre kan bruge. Genbrugsbutikkerne er gode steder at aflevere ting. Tingene bliver solgt til nye mennesker, som får glæde af dine gamle ting.