Hvad koster en termografering af huset

Hvad koster en termografering af huset, kan variere afhængig af, hvor i landet du befinder dig. Endvidere er der også forskellige prisklasser i forhold til, hvor meget af huset du ønsker termografering på. Det kommer vi nærmere ind på.

Termografi og dens afsløringer

Termografi er ofte noget der bliver benyttet til huse af ældre karakter, for at finde kuldebroer og mangel på isolering. Termografi er en unik mulighed for præcist, at kortlægge problemstillingerne.

Termografi er et kamera der laver temperaturmåling af det givne projekt, ved hjælp af varmestråling. Varmestråling sker via infrarød måling, som også gør det muligt at tage billeder når det er mørkt. Via en farveskala kan der vurderes, hvor der skal sættes ind.

Det kan nogle gange betale sig at tage termografiske billeder når solen ikke er fremme, da solen godt kan lave misvisende varme pletter på huset.

Der foretages hovedsageligt termografering af ældre huse, for at kunne sætte ind isoleringsmæssigt. Nogle vælger efter et større renoveringsprojekt, at følge op med en termografering. Dette er for at afdække, at alle projekterne er korrekt færdiggjort og, at forholdene lever op til de aftaler der er indgået med håndværkerne.

Det er ikke kun ved ældre huse termografering bliver benyttet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage termografering af nyere huse, simpelthen for at undgå byggesjusk.

Hvad koster en termografering af huset

Som tidligere beskrevet kan det variere alt efter, hvor i landet du bor, men nedenunder kan du få et lille overblik over priserne.

 

  • Termografering og vejledning af en energikonsulent, som kun foretages udvendigt af huset koster 995 kr.
  • Termografering og vejledning af en energikonsulent, som foretages både indvendigt og udvendigt koster 1.995 kr.
  • Termografering og vejledning af en energikonsulent, som foretages både indvendigt og udvendigt, med tilhørende billeder af termograferingen koster 2.995 kr.

 

Det er muligt at finde priser og oversigter via nettet. Endvidere er det muligt at se billeder og videoer af og omkring termografering, så du får en bedre forståelse af vigtigheden af termografering.