Gør-det-selv med en af de populære SUV-biler

Hvor SUV-biler før i tiden var noget, man kendte fra USA og næsten ikke så her på vores breddegrader er denne type bil i dag blandt de mest solgte. Her ser vi nærmere på, hvorfor en SUV kan være værd at overveje, hvis du tænker på at købe ny bil. Vi giver dig også et bud på en både lækker og praktisk model, så læs med og få mere at vide.

Flere og flere danskere vælger altså en SUV, når familien skal ud at købe ny bil. Faktisk udgør hele 49,2 % af nyregistreringerne i januar i år af SUV-segmentet, viser en opgørelse fra De Danske Bilimportører.

Og denne type bil er da også virkelig praktisk til gør-det-selv folket, for bilen er ikke blot rummelig, men har også en række andre kvaliteter. SUV står for Sports Utility Vehicle og dækker med andre ord altså over en praktisk fritidsbil.

Rummelig og praktisk bil

Et godt bud på en både praktisk og rummelig SUV er en Mazda CX-60 SUV. Med en Mazda CX-60 har du alle de kendte og elskede kvaliteter, du kender fra Mazda og nu altså med et uovertruffet udsyn og ubesværet ind- og udstigning. Den lette ind- og udstigning gælder ikke kun til førersædet, men også passagersædet samt bagsædet. Dermed er det en smal sag at transportere familien rundt, uanset om det gælder turen til daginstitutionen, transport til og fra genbrugspladsen eller til byggemarkedet.

Et godt udsyn over trafikken

Som nævnt er rummeligheden altså en af grundene til, at SUV’er er i høj kurs hos danske bilister, men også den lette indstigning er uden tvivl medvirkende til styrkelsen af denne trend. Herudover har man fra den hævede position et godt overblik over trafikken og omgivelserne, hvilket kan være en fordel, når man skal orientere sig.

Har du overvejet privatleasing?

Men hvor kan man købe denne attraktive familiebil? Hos Autohuset Vestergaard kan du købe både Mazda og en lang række andre biler. Når det kommer til finansiering, kan privatleasing af Mazda være en mulighed, hvis man ikke ønsker at købe bilen. Her skal man være opmærksom på, at privatleasing bedst kan betale sig, hvis man kører mindre end 15.000 kilometer om året eller planlægger at have bilen i højst to år.

Når det er sagt, kan privatleasing være en glimrende mulighed for at have en lækker bil i en kortere periode, hvorefter man kan skifte til en anden model. På den måde kan det lade sig gøre altid at have en relativt ny bil og samtidig prøve forskellige biler.