Organisationer rammes af udefrakommende trusler over nettet

Kravene til sikkerhed er i dag højere, end det nogensinde har været. IT-sikkerhed er en vigtig faktor hos mange virksomheder i dag, som har meget vigtig data, der ikke må falde i de forkerte hænder. Imens at røverier i private hjem falder i Danmark, så stiger hackerangreb online, hvilket er et stort problem. Flere virksomheder går heldigvis ind for at øge sikkerheden i deres organisationer før de oplever problemer, men for andre ender de med nedbrudte sikkerhedsbarriere. Der er virksomheder som yder stærk it-support for virksomheder, så de ubesværet har styr på deres data og visualiseringen af den, uden at gå på kompromis med sikkerheden.   

Virksomheder der forbinder intelligent Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Risikoen og komplikationerne begrænser muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø. Over tid kan det have en stor påvirkning på forretningen, da der sker en masse spildtid og økonomiske konsekvenser ved indsamling af forkert data.

Cybertrusler ligger og lurer 

Normalt søger cyberangribere en form for fordel og vil investere i forskellige teknikker, værktøjer og teknologi for at opnå deres motiver. Økonomisk gevinst er en almindelig motivation, men de kan også være drevet af politiske, etiske, intellektuelle eller sociale incitamenter. Det er derfor et skræmmende foretagende, de udefrakommende trusler har af agende for angrebene. 

 Cybersikkerhed er et kritisk problem 

Nye regler og rapporteringskrav gør overvågning af cybersikkerhedsrisici til en udfordring. Bestyrelsen vil fortsat søge forsikringer fra ledelsen om, at deres cyberrisikostrategier vil reducere risikoen for angreb og begrænse økonomiske og operationelle konsekvenser. En stærk cybersikkerhed er et centralt forsvar mod cyberrelaterede fejl og ondsindede cyberangreb, så det er afgørende at have de rigtige cybersikkerheds-foranstaltninger på plads for at beskytte din organisation.