2 ting du skal vide i forbindelse med udskiftning af tag

At få skiftet sit tag er et stort stykke arbejde. Herudover koster det også lidt at få udskiftet dit nuværende tag med et helt nyt sæt tagplader. Dog kan det i mange tilfælde gøre, at dit hus bliver bedre isoleret, stiger i værdi eller bare får et helt nyt udseende. Der er mange overvejelser at gøre sig i forbindelse med, at man skal have et nyt tag. Det har vi skrevet mere om i denne artikel. Så læs med herunder om 3 ting, du skal vide i forbindelse med tagarbejde.

 

Hvilket tag skal du vælge?

Der findes efterhånden en del forskellige tagplader, som du kan vælge imellem. Det første du skal tænke på, det er om taget passer til dit nuværende hus stil og konstruktion. Herudover skal du tænke på, om du skal overholde nogle regler i ift. grundejerforeningen. Det kan f.eks. være, at du ikke må vælge nogle højglanset tagplader, fordi det kan reflektere for meget i lyset. Der kan også være regler om, du skal have en bestemt farve tagplader. Så brug lidt tid på at undersøge hvilket slags tag, du skal vælge.

 

Hvem skal lægge dit tag?

Selvom du kan have lyst til at lægge dit eget tag, så anbefales det dog sjældent at gøre det. For du kan havne i problemer, hvis du ikke lægger taget korrekt i første omgang. Derfor skal du kontakte et professionelt firma til et nyt tag Aarhus. Professionelle tager omkring 2-4 uger om at lægge et nyt tag. Nogle gange kan det tage længere tid, men det kommer meget an på vejrforholdene. Når du skal have lagt et nyt tag, så får du et prisoverslag på opgaven. I overslaget kan du se prisen og de forskellige opgaver, der skal udføres undervejs i processen.