Spændende indretning til børneværelset

Står du, enten alene eller med en partner, og skal indrette eller genindrette et børneværelse, men har samtidig svært ved at finde noget original og spændende inspiration? I dag er din heldige dag, for her i artiklen får du nemlig tre gode ideer til hvordan børneværelset kan blive indrettet mere spændende. Hvis ikke disse ideer kan bruges, er det altid muligt at tage afsæt i dem, og videreudvikle på dem!

Akryl spejl

Det første på listen over inspiration til spændende indretning af børneværelset, er at der kan eksperimenteres med brugen af akrylspejle. Hvis ikke det lige er noget, som vækker genkendelse, er et akryl spejl hurtigt forklaret, et spejl der kan limes op på vægge eller ligges ned på flader. Det er lige så blankt som sædvanlige spejle, men det er langt stærkere, og derfor i særdeleshed egnet til et børneværelse, hvor det kan modtage lidt slag uden at tage stor skade. Spejlene kan dermed påsættes vægge eller flader i spændende mønstre eller lignende – kun fantasien sætter grænser!

Tapet eller vægmaling

En anden tilgang til spændende indretning på børneværelset, er at finde interessant tapet, eller give sig i kast med at male på væggen selv. Man kan være heldig at finde tapet som både forældre og barn er vilde med, men ellers må man forsøge sig med sin indre kunster, og så er alle veje åbne. Er barnet vild med dinosaurer kan der males disse og jungle. Er barnet mere til prinsesser og slotte, er det også i særdeleshed muligt!

Stjerneloft

En sidste inspirationskilde til barneværelset er at forsøge at indføre et stjerneloft, i enten større eller mindre grad. Hvis man borer små huller i loftet og påsætter passende led-lamper, kan man hurtigt få skabt sig en stjernehimmel. En mindre permanent løsning er selvklæbende og selvlysende stjerner, og man kan udbrede begge i så stor eller lille grad, man ønsker – hele loftet måske!