Er din Moccamaster-kaffemaskine din bedste ven?

Der er ikke noget bedre end at vågne op om morgenen til en kop friskbrygget kaffe. Med en god kop kaffe i hånden kan du stille og roligt komme tilbage til den hektiske hverdag efter en god nats søvn. 

Men hov – pludselig er morgenstunden ikke så rar længere, fordi din bedste ven er gået i stykker. Hvad gør du så? Du skal blot have fat i Moccamaster reservedele, og så er du godt kørende igen.

Tabte du glaskanden til din Moccamaster?

Det kan ske for os alle sammen, at glaskanden til kaffemaskinen glider ud af hænderne. Det kan også være, at den knækker, når du er i gang med at rengøre den. Men det er ikke et stort problem, da du blot kan købe en ny glaskande til din Moccamaster-kaffemaskine på nettet. 

Er filtertragten knækket?

Hvis filtertragten til din Moccamaster-kaffemaskine er knækket af den ene eller den anden grund, så kan du også nemt udskifte den med en ny. Kig efter den rette filtertragt for dig og din kaffemaskine online, bestil den hjem til dig og vupti, så er din kaffemaskine helt som ny igen. 

Virker afbryderen med timer ikke længere ordentligt?

Er du ved at være godt og grundigt træt af, at afbryderen med timer ikke længere virker ordentligt, når du bruger din kaffemaskine? Så er der ingen grund til at kaste med kaffemaskinen eller at smide den på genbrugspladsen. Du kan nemlig udskifte den med en ny for at se, om det bare var det, der skulle til.