Ønsker dit barn sig også en indendørs rutsjebane?

Barn rutsjer ned af rutsjebane fra Meowbaby

Hvis du ønsker at gøre børneværelset ekstra specielt er det helt klart en rutsjebane, som skal til. På hjemmesiden Little Happy kan du finde et stort udvalg af rutsjebaner bl.a. fra mærket Meowbaby. Meowbaby laver super fine rutsjebane, som er enkle og stilrene. En rutsjebane er med sikkerhed et musthave, hvis du ønsker at gøre det muligt for dit barn at være aktiv i løbet af dagen.

En rutsjebane kan også være det perfekte element til indretningen af børneværelse. For nogle forældre er det vigtigt at lave et børneværelse, hvor barnet kan have det sjovt og lege, samt gode faciliteter til, når vennerne kommer på besøg. For andre er det vigtigt med et fint og enkelt værelset, men denne fine rutsjebane kan begge ting ske.

 

3 måder at opstille en indendørs rutsjebane

Når man køber en rutsjebane til børneværelset er det vigtigt, at man sørger for at finde et underlag, som beskytter barnet ved landing, men ikke går på kompromi med det sjove. Nogen synes det er sjovt at rutsje ned i et boldbassin, hvor at det for andre kun handler om at rusje ned af rutsjebanen og derfor bedre kan lide et legegulv som underlag. Lige meget hvad man er til, er det vigtigt at barnet ikke kommer til skade, når de leger med rutsjebanen.

  • Med et boldbassin: Det vil være super sjovt for barnet at sætte rutsjebanen ned i et boldbassin. Boldene giver barnet en blød landing og sikrer, at han/hende ikke slår sig. Det er super sjovt at komme med fuld fart og lande i boldbassinet.
  • Med et legegulv: For at sikre at barnet lander blødt ville det være en god ide at lægge et legegulvet under rutsjebanen. Legegulvet erstatter det hård gulv, som kan gøre ondt at lande på.
  • Med puder og tæpper: Hvis barnet hverken ønsker boldbassin eller legegulv, er det altid en god ide at lægge puder og tæpper ned foran rutsjebanen for at lave et blødt sted barnet kan lande.

 

Indret børneværelset med en indendørs rutsjebane

Med den fine og stilrene rutsjebane fra MeowBaby kan barnet få det fedeste og sjoveste børneværelse som alle børn ønsker sig. Som skrevet tidligere kan man sammensætte rutsjebanen med et boldbassin eller legegulv.

Den flotte hvide rutsjebane vil passe ind i alle børneværelser. Rutsjebanen vil skabe en sjov aktivitet på børneværelset som med sikkerhed vil blive brugt flittigt af barnet.

Med denne rutsjebane vil barnet også kunne være med til at indrette værelset. Her kan barnet vælge, hvorhenne rutsjebanen skal stå, og hvilket underlag han/hun ønsker. Når man inddrager barnet i indretningen af deres børneværelse vil de føle stolthed og ejerskab. Dette vil gøre, at de har lyst til at have gæster og med glæde vil vise det stolt frem.