Lej et depotrum i Vejle

Lej et depotrum i Vejle, hvis du vil komme pladsmanglen til livs. Med et depotrum kan du skabe den nødvendige plads du har brug for i hjemmet. Det er svært at give afkald på minder eller nogle af børnenes ting, men det er der ingen grund til ved at leje et depotrum i Vejle.

Lej et depotrum i Vejle, hvor der er fleksibel selvbetjening

I Vejle er der mulighed for at leje et depotrum, som passer efter dine behov og ønsker. Der findes depotrum i størrelserne 10 m3 og op til 66 m3, så der er også plads til dine ting. Skulle der være ønske om et isoleret depotrum, findes der isolerede containere i størrelserne 10 og 20 fods, på nuværende tidspunkt.

 

I en fortravlet hverdag kan det være svært at finde tid inden for de normale åbningstider, derfor kan du besøge dit depotrum i Vejle når det passer dig. Med fleksibel selvbetjening kan du tilrettelægge dit besøg efter dit behov. Er det efter en aftenvagt eller når børnene er puttet  spiller ingen rolle, for der er døgnåben.

Rene, tørre og sikre depotrum i Vejle

Når du lejer et depotrum i Vejle, vil du altid blive præsenteret for rene, tørre og sikre depotrum. Tingene skal være i orden når du overlader dine ting til os, derfor kan du også være sikker på at dine ting er i trygge hænder hos os.

 

Skulle du ønske at sikre dit depotrum yderligere er dette også en mulighed. Vi tilbyder sikkerhedsgodkendt udstyr i form af låse og alarm, som også er forsikringsgodkendt. Det er altid muligt at benytte sig af egne indkøbte låse.

Udlejning container

Står du overfor en større renovering eller skal du flytte, så fortvivl ikke det er der også en løsning på. Med en udlejnings container, kan du få opstillet en container hjemme på din matrikel. Der er ingen ekstra omkostninger til flyttemænd eller andet. Her er der ingen grund til stress og jag, du kan pakke dit hjem ned i ro og mag. Vi levere på den aftalte dato og henter den igen, når den skal køres hen på din nye adresse.

 

Husk altid, at sker der ændringer undervejs står vi klar til at hjælpe. Det kan være flyttedatoen rykkes, eller dit depotrum er blevet for lille, fortvivl ikke vi finder en løsning. Vi er til for at hjælpe dig og give dig løsningerne.