Flyttebox – velegnet til din erhvervsflytning

flyttebox

Flytteboxen fungerer som en form for et mobilt depot og kan derfor placeres tæt på din virksomhed, eller hvor I ellers ønsker at placere den.

Flytteboxen er en container, der lejes ud til virksomheder, der flytter. De kan indeholde større ting, hvorfor den er egnet til virksomheder af alle størrelser.

Du kan læse mere om Flytteboxen her.

Fordele ved Flytteboxen

For at give dig et indblik i, hvorfor det kan være en god idé at tilegne sig en Flyttebox i forbindelse med din erhvervsflytning, har vi forneden listet fordelene op:

  • Fleksibelt alternativ
  • Flyt i jeres eget tempo
  • Billigt alternativ i forhold til flyttemænd

Find en box til jeres behov

Når din virksomhed har besluttet jer for at bruge Flytteboxe til flytningen, kan I vælge mellem to forskellige størrelser: 10 fods Flytteboxe og 20 fods Flytteboxe 

Der er hermed både noget til mindre og større virksomheder. Til en stor flytning er det muligt at leje flere store containere.

Flytteboxe og sæsoner

Der findes to typer Flytteboxe, hvoraf den ene er mere velegnet til vinteren end den anden. En isoleret Flyttebox og en ikke isoleret Flyttebox.

 

Den isolerede box er egnet til vintersæsonen, da den formår at bevare en bestemt temperatur og dermed er god til at forebygge kondens. Derimod er den uisoleret god til sommerflytningen.

Dog skal I være opmærksomme på, at den uisolerede Flyttebox følger udendørstemperaturene.