Hvad er en temperaturtransmitter?

temperaturføler-transmitter-pr-electronics

Hvad er en temperaturtransmitter?

Tilslutning af denne enhed har kun behov for to kobbertråde, behøver ikke en vekselstrøm i nærheden af den, afbryder støj og er generelt billigere. Det lyder som en drøm, der går i opfyldelse. Men stadig komplekst, da intet er så godt som det ser ud til. For at få en bedre forståelse af temperatur transmitter er det nyttigt at kende forskellen mellem denne slags enhed og andet lignende temperaturmåleudstyr. Du får også en idé om, hvordan du konfigurerer den, så den er klar til at måle, hvilken produktion du har brug for, f.eks. Medicin eller øl. På den måde kan du lave en pro og con liste sidst på dagen. Denne artikel vil krave ned i hvad en temperaturtransmittere er og dets formål.

Hvordan fungerer en temperaturtransmitter?

Fra fjernstrømforsyningen (DC) strømforsyner den strømmen. Når der så sker en ændring i strømforsyningen, transmitteres selve signalet. Dette kan ske på grund af forbindelsen til temperatursensoren. Du behøver kun to ledninger af materialet kobber for at forbinde det. Den mest anvendte temperatursensor er enten en RTD-, termistor- eller termoelementtype sensor og vil have grænseflade med en PLC, DCS, data logger eller display hardware.

Hvilke er hvilke og hvad skal man vælge?
For den almindelig industri mand er 4-20mA den mest brugte. Det er det vigtigste inden for industribranchen. Så til fremstillingsformål er det et sikkert bud. For at ændre temperaturen efter dine og kollegaernes ønsker kan i vælge mellem -17,7°C og 37,7°C. For at specificere så tager 4mA -17,7°C og 20mA; 37,7°C, hvilket gør målingerne de højeste.

Så hvad er det overhovedet?
Af kontrolformål er det en del af en temperatursensor for at signalere til overvågning af ændringer, der kan ske i processen med at producere en række forskellige produkter.
Temperaturtransmitteren har til opgave at isolere temperaturens signal, men også lægge en dæmper på belastningslyde. Derefter forstærkes sensorsignalet og konverteres til et 4-20mA eller 0-10V DC-område (nævnt ovenfor). De har brug inden for radio (radiosender), tv -stationer (broadcast -sender), smartphones, Bluetooth og mange andre elektroniske enheder.