Derfor skal du vælge et pillefyr

Der findes mange gode moderne varmesystemer, som kan være med til at spare dig for store udgifter til opvarmning af din bolig. Hvis du har et gammelt varmesystem som eksempelvis en biokedel eller et olie-/gasfyr, så betaler du garanteret rigtig mange penge årligt for at holde huset varmt. Men mange af disse penge kan du altså spare ved at skifte til et mere moderne varmesystem.

Et af disse varmesystemer er et moderne pillefyr. Et pillefyr kan være en rigtig god løsning for dig, der leder efter et driftssikkert varmesystem, som er langt billigere at benytte end både olie- og gasfyr. Hvis du vil vide mere, kan du få rådgivning om pillefyr og finde ud af, hvordan et pillefyr kan gavne din bolig.

Billigt for dig og godt for miljøet

Et pillefyr er som sagt et billigt alternativ til mange ældre varmesystemer. Dertil er et pillefyr også billigt at få installeret sammenlignet med eksempelvis en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg, og du kan derfor tjene udgifter til pillefyret hjem igen via billigere varmeregninger forholdsvis hurtigt.

Derudover er et pillefyr også en meget miljøvenlig måde at varme dit hus op på. Du kan få pillefyr med energi- og miljømærket A, hvilket er din garanti for, at du ikke udleder unødvendigt meget C02 ved opvarmning af din bolig.

Brugervenligt og altid rent

En anden stor fordel ved et pillefyr er, at fyret stort set kan passe sig selv langt det meste af tiden. Fyret renser nemlig sig selv, og det eneste, du skal gøre for at holde det kørende, er at fylde friske træpiller på en gang imellem, tømme fyret for aske og rense det i tilfælde af, at det bliver nødvendigt.

Et pillefyr er også kendte for at give en rigtig god og behagelig varme, som hverken er for varm eller for kold, men som altid giver en jævn strøm af varme.