Flotte fliser med et snuptag

Er du i fuld gang med at renovere haven og få den til at skinne? Det er tit et større projekt. Hvis du er flyttet ind i et hus med have, der måske ikke er blevet vedligeholdt så godt gennem de senere år, kan det godt føles som om, du skal til at i gang med en le, før du egentlig rigtig når til bunds i projektet. Når først du er nået så langt, begynder det sjove til gengæld.

Du har garanteret brugt timevis på at planlægge, hvordan det hele skal udfolde sig. Hvordan der skal anlægges terrasse og stilles højbede frem, ligesom der sikkert skal sås nyt græs. Men flisegangen skal der også styr på! De fleste ved godt, at det er hårdt arbejde at lægge fliser, og arbejdsstillingen er sjældent særligt god, når man sidder foroverbøjet i lang tid. Med en vakuumsuger kan du heldigvis komme det rimeligt til livs. Find mere information om FL-Mini vakuumsuger her og se, om det kunne være noget for dig midt i dit projekt.

Til professionelt brug

En vakuumsuger kan specielt egne sig godt til professionelle, der lægger mange flisegange og -terrasser hver eneste uge. At lægge en enkelt omgang fliser er oftest ikke noget, der betyder det store for fysikken i det lange løb, men hvis de gentagne bevægelser er nogle, man laver mange gange i træk hver eneste uge, så er det måske på tide at overveje alternativer.

Det er desuden ofte også hurtigere at arbejde på den måde, da du mere effektivt er i stand til at flytte på det forskellige materiale, og du kan lægge fliserne pænt som de skal. Det gør det lidt sjovere at arbejde, når ikke man føler, man udsætter kroppen for noget uhensigtsmæssigt, mens man er i gang. Det handler om at finde de løsninger, der fungerer bedst i det lange løb.