Derfor er kvaliteten af dine badeværelsesmøbler vigtig

At udvælge møbler til et badeværelse, kan være en stor og vanskelig opgave. Det er altid vigtigt at vælge badmøbler af en ordentlig kvalitet. Ellers risikere du, at skulle udskifte dem alt for tidligt.

Hos flottebade.dk, tilbyder vi mange badeværelsesmøbler, i forskellige størrelser, fronter og med et stort udvalg af vaske til. Alt sammen i en god badeværelseskvalitet.

Møbler som er beregnet til badeværelser

Helt grundlæggende, kan man skære det at finde et godt kvalitets møbel indt til, at man skal vælge et møbel som er beregnet til et badeværelse.

Miljøet på et badeværelse, er det aller hårdeste miljø, vi har i vores hjem. Her svinger luftfugtigheden fra helt almindelig, til meget høj, på få minutter, lige som temperaturen også er meget forskellig. Derudover er møblet meget udsat for vand, både fra vandhanen, men også fra dampen i rummet.

Derfor bør du altid vælge et møbel, som er beregnet til et badeværelse.

Man kunne måske forelske sig i et smart skab, som man lige kunne hænge op på badeværelset. Men et almindeligt møbel, som er beregnet til en stue, eller et værelse, kan ofte ikke klare den høje fugtighed og bliver hurtigere skævt, slår sig, eller revner.

Mange brugere af et badeværelse

En anden ting, som er væsentlig at holde sig for øje med hensyn til et badeværelsesmøbel, er at det er et af de møbler i huset, hvor skuffer og låger oftest bliver åbnet. Samt at det bliver brugt af mange forskellige personer. Især i en stor familie.

Dette stiller også nogle store krav til møblets holdbarhed og ikke mindst til hænglsernes- og skuffesystemets kvalitet. Også vasken kan være værd at kigge på. Hvor en vask i kunstmarmor / Corian, oftest er smukkest at se på, med den matte overflade og de skarpe linjer, så er en porcelænsvask langt nemmere at holde ren og pæn.