De her ting kan ejendomsservice hjælpe dig og din boligforening med

Har i endnu ikke ejendomsservice tilknyttet jeres boligforening? Så kan det være at i som boligforening skal læse med her. Der er nemlig meget hjælp at hente også selvom i blot er en lille boligforening som måske ikke har brug for en vicevært 37 timer om ugen.

Nøgleudskiftning

Er boligforeningen en forening hvor mange af lejlighederne er lejet ud med tidsbegrænsning på? så kan det være rigtig rart at få hjælp til nogle at de praktiske ting når de gamle lejere flytter og de nye lejere flytter ind. Det er blandt andet ting som nøgleudskiftning som er en af de ting der bare skal være styr på. Her kan et ejendomsservice firma eller en vicevært være yderst behjælpelig. Det samme gælder med udskiftning af navneskilte og hvad der ellers høre med når gamle lejere flytter ud og nye flytter ind.

Tilsyn med lejlighederne

Det kan også være at I har brug en hjælpende hånd med tilsynet af lejlighederne? Her kan et ejendomsservice firma også være behjælpeligt da de også vil kunne varetage en opgave som denne. Det samme gælder hvis der skal laves små reparationer i lejlighederne. Her vil viceværten også selv kunne udføre nogle af opgaverne såsom at udskifte en pære og andre små ting. Derudover kan han sagtens være den der står for kommunikationen mellem eventuelle håndværkere og foreningen til de større opgaver. I kan derfor som forening være sikker på at der er helt styr på sagerne.

Gårdmand

Et ejendomsservice firma kan også være behjælpeligt med en gårdmand. En gårdmand er ham der sørger for, at alle de grønne arealer stor i fin stand. Han vil desuden også stå for at alle andre udendørs områder bliver holdt pænt ved lige. I skal derfor ikke røre en finger ved de udendørs områder når i ansætter en gårdmand til at passe jeres grønne områder.

Hav altid en fin og ren trappe

Med en vicevært ansat eller en aftale hos et ejendomsservice firma så vil trapperne indenfor i jeres opgange også altid være fine og rene. Selv om vinteren hvor man ellers kan opleve meget sne, slud og mudder vil jeres vicevært sørge for, at trappen holder sig fin og ren. Det vil derfor se fint og indbydende ud til alle der komme på besøg i jeres ejendom.

I skal også vide, at det er muligt blot et lave en aftale på de timer som i har brug for og med de opgaver som i har brug for at få udført. I behøver dermed ikke at hyre en vicevært til en fuldtidsstilling hvis I ikke har behov for dette.