Skal din bolig have et el tjek?

At lavet et el tjek kan være relevant i forskellige situationer. Det kan være boligen skal sælges eller at du har købt en ny. Det også være, at du bare vil være sikker på at elinstallationerne i dit hjem, er som de skal være. Uanset hvilken grund du har, er det i hvert fald en god ting at få tjekket. Uanset om du bor i hus, lejlighed eller sommerhus kan elinstallationerne sagtens blive tjekket. Få et el tjek, så er du sikker på at alt er, som det skal være.

Hvad er et el tjek?

Det kan være du spørger du dig selv, hvad er et el tjek egentligt? Så er du havnet det rette sted. Et el tjek er nemlig en gennemgang af din boligs elinstallationer. Det gør man, for at sikre at de er udført lovligt og lever op til sikkerhedskravene, samt at de ikke indeholder fejl. Når alle elinstallationer er blevet gennemgået, bliver der lavet dokumentation for at alt er, som det skal være. I dokumentation vil det også fremgå, hvis der er fejl og mangler i boligen. Hvis der bliver opdaget fejl og mangler, vil firmaet, der har lavet el tjekket, hjælpe med at rette op på problemerne. Du skal dog lige være opmærksom på, at hvis der skal laves noget ved dine elinstallationer, laver I en ny aftale, da det ikke er en del af el tjekket. Der er en god ide at få et el tjek, så du ved om din bolig har nogle fejl eller mangler.

Bestil et el tjek

Hvis ovenstående lyder som en god ide for dig, så er det bare med at finde et firma nær dig, så din bolig kan få et el tjek. Prisen varierer alt efter hvor stor din bolig er, samt hvor mange elinstallationer, der skal kigges på.