Ny vandhane i køkkenet? Sådan vælger du den rette

Når du er ved at indrette nyt køkken, er valg af armatur et afgørende skridt. Når du får installeret dit køkkenarmatur, er det et tegn på, at dit køkken er ved at være færdigt, og at det snart kan tages i brug.

Men inden du kommer så langt, skal du selvfølgelig have valgt det helt rette køkkenarmatur. Dit armatur kommer til at spille en stor rolle i din hverdag, når der skal vaskes fingre midt i madlavningen, når der skal skylles grøntsager, og når der skal vaskes op.

Derfor er det vigtigt, at du tænker over dine muligheder, så du kan få valgt et køkkenarmatur, der lever op til alle dine krav.

Hvis du står og mangler et nyt armatur, kan du kigge med hos Elvvs, hvor du altid finder et godt udvalg af køkkenarmaturer.

Moderne funktioner

En vandhane er ikke længere nødvendigvis kun et stationært rør, hvor du kan tænde for vandet via en hane. Moderne vandhaner er meget mere, og du har derfor rig mulighed for at tilpasse dit valg af vandhane til dine behov.

Hvis du eksempelvis ofte har behov for at vaske hænder midt i madlavningen, og hvis du ikke ønsker at gøre dit armatur snavset med sovs og så videre, kan du vælge et armatur med berøringsfri aktivering.

Hvis du ofte har brug for at vaske store emner op i din håndvask, og hvis du ofte har behov for at fylde eksempelvis en gulvspand op med vand fra håndvasken, kan du vælge et køkkenarmatur med udtræk. Her får du en fleksibel vandhane, som du kan rive rundt efter dine behov, så mange af dagligdagens opgaver bliver nemmere.

Du har også mange andre muligheder, når det kommer til både funktioner og design, og det er derfor altid en god idé at lede grundigt, så du får den helt rette vandhane.