Isolerings virksomhed med gode anmeldelser

For at finde isolerings virksomhed med gode anmeldelser skal du ikke lede længe. Hos Dansk Isolering finder du kun tilfredse kunder, derfor lægger vi også som topscorer under anmeldelser af håndværkere. Dansk Isolering vægter service, tilgængelighed og ordentlighed højt, hvilket du også vil kunne læse i kundernes anmeldelser.

Isolerings virksomhed med gode anmeldelser og værdier

Isolerings virksomheden Dansk Isolering har ikke blot gode anmeldelser, men vægter også deres værdier højt. Det er vigtigt for dem, at deres kunder har en god oplevelse når de benytter sig af Dansk Isolering. Hvilket også har resulteret i, at Dansk Isolering har vundet Årets Isolatør flere år i træk.

Værdigrundlagene for Dansk Isolering tager udgangspunkt i følgende tre værdier, som service, tilgængelighed og ordentlighed. Det er også det der går igen i anmeldelserne, at serviceniveauet er højt og professionelt og arbejdet udføres professionelt og ordentligt.

Service

Det er yderst vigtigt at du, som kunde får og har en god oplevelse når du henvender dig til os, om det er via hjemmesiden, telefonisk eller har besøg af vores isolatører. Ved besøg i hjemmet sørger vi for, at du er velinformeret hele vejen igennem, så du hele tiden er ajour under forløbet.

Tilgængelighed

Det er muligt at komme i kontakt med os alle hverdage mellem kl. 07:00 og kl. 17:00 telefonisk. Ønsker du at blive kontaktet udenfor åbningstiden kan du sende en mail, hvorigennem vi kan aftale et tidspunkt, hvor du kan kontaktes. Vi kontakter gerne om aftenen helt frem til kl. 21:00, da vi ved at dagtimerne kan være presset.

Vi sørger endvidere for at vores hjemmeside er opdateret og tidssvarende, da dette er ligeså vigtigt. Her kan du finde alle de nødvendige oplysninger, isoleringsopgaver, priser og meget mere.

Ordentlighed

Vi ser en dyd i at udføre vores opgaver professionelt, både gennem dialogen når vi besøger kunden, men også når vi udfører vores opgaver. Det skal være en god oplevelse for alle partnere. Du vil blive informere under hele forløbet, hvis dette ønskes og der vil være ryddet op efter vores besøg. Aftaler er til for at blive holdt, så de altid kan regne med os.

Vi har endvidere omtanke for miljøet når vi eksempelvis udvælger materialer til isolering, kontorartikler eller firmabiler. For os handler det også om at tage ansvar for fremtiden, gennem de valg vi træffer.