Hvorfor skal jeg bruge en branddør?

Vil du gerne sikre din virksomhed imod brand, så er branddøre et af de vigtigste brandsikkerhedsprodukter i din bygning. En branddør er med til at forhindre flammer og røg i at sprede sig, og er derfor meget afgørende, når det handler om at evakuere eventuelle mennesker, der er i bygningen. 

Men hvorfor er en branddør mere sikker end en almindelig dør? For at en dør kan kaldes en branddør, skal den opfylde en lang række af krav, som der findes i forskellige klassificeringer. Klassificeringer er knyttet til dørens ydelse, hvor hver klassificering er med til at beskrive hvad døren kan yde, i forhold til røgmodstand, isolation og brandmodstand. 

En branddør har ekstra forstærkninger

Opstår der en brand, vil profilerne i en branddør udvide sig, og smelte i løbet af ingen tid. En branddør holdes på plads ved hjælp af en flammestoppende brandklasse med ekstra forstærkninger, som får døren til at holde i længere tid. 

Hvor lang tid en branddør kan holde tæt., afhænger af dørens klassificering. De fleste døre vil typisk kunne modstå varmepåvirkninger i omkring 30, 60 og 120 minutter. Den fungerer i princippet som en brand barriere, således branden ikke kan komme til at sprede sig. 

Leder du efter et sted, hvor du kan få en branddør i høj kvalitet. Så bør du besøge multitek.dk allerede i dag. Gennem 30 år har den randrusianske virksomhed, udviklet og produceret branddøre til private såvel som professionelle virksomheder. Kontakt dem allerede i dag, på den måde kan du få den løsning, der passer bedst til netop dit behov.